logo-protolan contact portfolio wat doen we home

portfolio

Vensol

Vensol is een energiebesparende bedrijf, dankzij vensol daalt je energiefactuur, en dit zowel voor particulieren en bedrijven. Zij vernieuwden hun website in 2015.

Petrus Sourbeer

Petrus Sourbeer is gebrouwd en gebotteld door Brouwerij de Brabandere. Hun nieuwe concept werd succesvol gelanceerd in de Verenigde Staten. Ontdek het nieuwe concept hier.

Bullit Motorcycles

Deze unieke tweewielers zijn ontworpen in België en worden over heel Europa verkocht.

Barbé Motorcycles 2014

De website werd in 2014 vernieuwd, Barbé Motorcycles is nog steeds gespecialiseerd in verkoop en herstelling van tweewielers.

Veloci

Veloci is producent van de nieuwste generatie e-bikes, dit voor zowel stads als plooifietsen.

Motocrossplanet

Motocrossplanet is DE nieuwssite in Nederland!

De Oorgroep

De Oorgroep is een NKO praktijk onder leiding van Prof. Dr. Govaerts én wereldwijd gekend. PROTOLAN stond in voor de website.

Jan Denuwelaere

Jan Denuwelaere (Poperinge, 9 april 1988) is een Belgische veldrijder. Denuwelaere was tot eind 2007 motocrosser. Sinds september 2010 rijdt hij als prof veldrijder..

Sidecarcross

Sidecarcross is dé nieuwsswebsite van België als het over de sidecarcross gaat. Je vind er nieuws, foto's en video's terug. Daarnaast is er ook een pronostiek geprogrammeerd!

ONICI

ONICI bestaat sinds 2002 en richt zich op onafhankelijke informatie over cochleaire implantatie in België en Nederland.

Vensol

Vensol is een energiebesparende bedrijf, dankzij vensol daalt je energiefactuur, en dit zowel voor particulieren en bedrijven.

Horen met een CI

Deze website is ontstaan daar er nood was om de vele informatie rond cochleaire implantaten samen te bundelen op één grote website.

Zomercarnaval

Elk jaar is het "zomercarnaval" in Kortrijk, elk jaar zakt zowat heel groot kortrijk af naar de schouwburgplein om het eind van de zomervakantie te vieren.

't Klokkenhof

Een horecazaak te Desselgem, hier kan je terecht voor zowel privé als groepsarrangementen.

Barbé Motorcycles

Barbé Motorcycles is gespecialiseerd in verkoop en herstelling van tweewielers. En dit voor fietsen en gemotoriseerde voertuigen tot 125cc.

Tyla Rattray

Tyla is een Zuid-Afrikaanse motorcrosser, na zijn wereldtitel in 2008 in Europa zette hij zijn carriere verder in de states voor het fabrieksteam van Kawasaki.

Jeremy van Horebeek

Jeremy is een talentvolle motorcrosser, op zijn palmares staan een tal van GP podiums, en een overwinning in de MX2 klasse.

Graag Gedaan

Graag gedaan is het interimbureau van Jelle Callens, het is meteen ook het kleinste interimbureau van Kortrijk en omstreken want er werkt maar 1 iemand: Jelle zelf.

MXworld

MXworld is de #1 website als het op motocross in België komt. Je vind er het laatste nieuws, uitslagen, foto reportages en nog véél meer!

Honda Vandevelde

Dirk Tanghe nam de zaak over van Gaby, met een nieuwe werkplaats was het ook tijd voor een website. Je kan er terecht voor verkoop en reparatie van offroad motoren.

Patatski MX Shop

Patatski staat in voor verkoop van vele motorcross onderdelen en accessoires. Op zijn website kan je een uitgebreide catalogus vinden.

FP Technology

Fingerprint Technology is een bedrijf gespecialiseerd in vingerafdruk en gezichtsherkenning.

contacteer protolan

Contacteer ons vrijblijvend, elke klant is uniek daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak.

PROTOLAN Comm. V.
Boevekerke 23
8500 Kortrijk

BTW BE 0847 003 604
RPR Kortrijk

Rek. BE09 7310 5097 2057
BIC/SWIFT: KREDBEBB

Via onderstaand formulier kan je ons een e-mail sturen, we garanderen een antwoord binnen de 24h. Alle velden gemarkeerd met een jokerteken (*) zijn verplicht in te vullen